SBG app: verbinden, organiseren & inspireren

De kracht van samenwerking

Wij presenteren met trots de SBG app, een innovatieve oplossing die de kracht van samenwerking in de regio ontketent. Met onze samenwerkingspartners, waaronder Incluzio Leiden, Delft voor Elkaar, De Ontdekkers Rijswijk, The Real Social, Happy Fit, Avond4daagse en alle SBG-werkmaatschappijen, hebben we een platform gecreëerd dat gemeenschappen verbindt en activiteiten toegankelijker maakt dan ooit tevoren.

Maatschappelijke impact

De SBG app tackelt maatschappelijke problemen door het activiteiten- en sportaanbod in de regio toegankelijker en overzichtelijker te maken. Neem bijvoorbeeld het Springfestijn, waar kinderen dankzij onze app gecontroleerd werden verspreid, waardoor meer kinderen konden deelnemen en genieten.

Een ander aspect is het helpen van organisaties bij het organiseren en beheren van activiteiten. Denk aan de succesvolle herstart van de Avond4daagse na de uitdagingen van de pandemie, waar nieuwe organisatoren met behulp van de SBG app moeiteloos aanmeldingen konden verwerken.

8000+ gebruikers

Meer dan 8000 actieve deelnemer accounts.

3000+ activiteiten

Ruim 3000 actuele activiteiten, georganiseerd door ruim 900 aanbieders.

17 gemeentes

Aanbod binnen 17 gemeentes.

“Het leuke van de SBG app vind ik dat het mensen de kans geeft om het sport- en activiteiten aanbod in hun buurt te ontdekken. Als kind heb ik zelf deelgenomen aan de sportmix-activiteiten. Ik hoop dat zoveel mogelijk kinderen net zoveel plezier beleven als ik destijds heb gehad!”

Roan

Oud-deelnemer & Projectmanager Sportief Besteed Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?