Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd

Lansingerland Beweegt, gemeente Lansingerland en lokale sport- en cultuuraanbieders en jeugdorganisaties werken aan een leuk, leerzaam en uitdagend zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar: Expeditie Lansingerland. Een expeditie langs de schatten die Lansingerland te bieden heeft op onder andere het gebied van sport en cultuur. Zes weken lang bieden wij een divers zomerprogramma aan in de vorm van workshops en activiteiten voor de jeugd van Lansingerland. 

Doe jij ook mee?
Deze zomer staat in het teken van nieuwe dingen ontdekken en jezelf uitdagen. Het zomerprogramma, dat 20 juli start, is speciaal voor de jeugd uit Lansingerland. Het programma wordt momenteel nog hard aan gewerkt en is binnenkort te vinden op deze pagina. Er komen diverse workshops en activiteiten voor verschillende leeftijden. Van peuterdans voor kinderen van 0 tot 4 jaar tot golfworkshops, waterpret, schilderen, wielrennen, theaterkunst en een experience in een mobiele escaperoom. Deelname voor kinderen is gratis of tegen een kleine deelnemersbijdrage.

[wpforms id=”17721″ title=”false” description=”false”]

[wtbp-table-press id=1]
[et_pb_wc_stock product=”18258″ _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wc_stock]
[et_pb_wc_additional_info _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wc_additional_info]
[et_pb_wc_gallery product=”18258″ _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wc_gallery]
[product_table columns="short-description:Activiteit,description,att:leeftijd,stock:Beschikbaar,add-to-cart:Aanmelden" category="expeditie_lansingerland" sort_by="date" page_length="false" filters="att:leeftijdscategorie" description_length="-1" sort_order="asc" rows_per_page="18"]