Wil je graag aan de slag met sport en/of cultuur?

Ben jij 18 jaar of ouder en een kleine portomonnee?

Volwassenenfonds Gemeente Lansingerland 

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Sinds kort bestaat het Volwassenenfonds Sport & Cultuur ook in Lansingerland en zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

Het Volwassenenfonds is bedoeld voor inwoners van 18 jaar of ouder die in Lansingerland wonen met een inkomen tot 130% of een vastgestelde schuldsanering hebben. Voldoe jij aan deze criteria? Dan kom jij in aanmerking voor het Volwassenenfonds Sport en Cultuur. Vanuit dit fonds betalen we de contributie of het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Met deze bijdrage kan een volwassene een jaar lang een activiteit naar keuze doen. De bijdrage is maximaal €225,- voor sport- en cultuuractiviteiten. De aanvraag wordt gedaan door een erkende intermediair van het Volwassenfonds. Deze contactgegevens kun je HIER vinden.

Tip: Lees op voorhand de spelregels door en vul de Deelnemerskaart vooraf in en neem hem geprint, of online op je telefoon, mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan jouw aanvraag extra snel gedaan worden!

Rotterdampas
Rotterdampas