LANSINGERLAND – Dansclinics, meerkamp, bootcamps en schilderworkshops. De afgelopen weken deden meer dan 200 kinderen mee met de sportieve en culturele activiteiten van Expeditie Lansingerland. De organisatie maakt nu veel nieuwe activiteiten voor de komende weken bekend.

Meer dan 200 kinderen t/m 18 jaar hebben de eerste weken van de zomervakantie genoten van het diverse sport- en cultuuraanbod van Expeditie Lansingerland. In samenwerking met gemeente Lansingerland, Lansingerland Beweegt, verenigingen, buurthuizen en docenten is het gelukt om de zomervakantie actief te beginnen. Enthousiaste deelnemers uit de gemeente deden onder andere mee met gratis dans-, atletiek- en schilderworkshops. De organisatie spreekt van een overweldigend succes.

Nieuwe activiteiten zijn bekend
Nieuwsgierige, enthousiaste en energieke jongeren hoeven voorlopig niet stil te zitten. Ook voor de komende weken staan er veel gave gratis activiteiten op het programma van Expeditie Lansingerland. Een kleine greep uit het diverse aanbod: yogaworkshop, kickboksen, cello spelen en leren DJ’en. Inschrijven voor deze en meer activiteiten kan gratis via de website van Lansingerland Beweegt.

Expeditie Lansingerland
Lansingerland Beweegt en gemeente Lansingerland hebben in samenwerking met lokale aanbieders een divers zomerprogramma opgezet: Expeditie Lansingerland. Lansingerland Beweegt is onderdeel van Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

 

Daarnaast staan wij met een mooi interview op de voorpagina van de Hart van Lansingerland.