Juist in deze tijd is het belangrijk om te blijven sporten en bewegen. Sporten is niet alleen goed voor de lichamelijke, maar ook voor de geestelijke gezondheid. Dat geldt voor iedereen, zeker ook voor kinderen! Er is nu een leuke actie waarmee de jeugd van Lansingerland gratis kennis kan maken met verschillende sporten in onze gemeente, de Lansingerlandse Sportstrippenkaart.

Wij werken met diverse sportverenigingen samen aan de Lansingerlandse Sportstrippenkaart. Door een voucher van de strippenkaart in te vullen en in te leveren bij een deelnemende vereniging, kunnen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar verschillende sporten gratis uitproberen.

Het complete sportaanbod waar kinderen uit kunnen kiezen staat op deze website onder het kopje Sportstrippenkaart. Hier kun je je aanmelden voor een sportles door een mail te sturen naar de betreffende vereniging.  De Sportstrippenkaart met de vouchers is vanaf deze website te printen maar is ook te verkrijgen op de scholen in Lansingerland en bij de deelnemende verenigingen. Dus meld je hier aan en lever de ingevulde voucher in bij de vereniging waar je de les volgt. Wij wensen iedereen veel sportplezier toe!