Clubbase

De plek waar je alles regelt rondom jouw club

De plek waar je alles regelt rondom jouw club

Clubbase

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Lansingerland is één van de eerste gemeente die gebruik is gaan maken van het informatieplatform van het NOC*NSF. Clubbase biedt een aantal mogelijkheden die erop gericht zijn om informatie gemakkelijk, laagdrempelig en overzichtelijk weer te geven.

Lansingerland Beweegt beheert de webpagina’s voor de lokale informatievoorziening. Hierbij wordt er onderscheidt gemaakt op het gebied van (lokale) nieuwsberichten en een kennisbank voor sportbestuurders en trainers. Clubbase is de plek om de juiste informatie voor jouw club te vinden!

Bekijk Clubbase

Klik HIER om doorverwezen te worden naar clubbase, of op onderstaande link:

www.clubbase.sport.nl/kennisbank

Met welke vraag, thema of uitdaging ben je bezig?

Neem contact met ons op. Ben je een sport- of cultuuraanbieder; dan werken we graag met je samen.

Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?
Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies (zoals Hiphop Grannys), die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?