Ondersteuning

De plek waar je alles regelt rondom jouw club

De plek waar je alles regelt rondom jouw club

Ondersteuning

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

De sport- en cultuurcoaches van Lansingerland Beweegt zijn actief voor alle sportverenigingen en cultuurorganisaties in Lansingerland. Op deze pagina kunt u lezen waar wij ons op richten en wat u van ons kan verwachten.

Wat doen wij?

De sport- en cultuurcoaches geven informatie, advies en ondersteuning aan lokale organisaties met als doel een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het functioneren van uw vereniging/ organisatie. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wij zetten in op verschillende onderwerpen:

Ondersteuning

De coaches ondersteunen sportverenigingen en culturele organisaties binnen een breed scala van onderwerpen. Op voorhand houden wij met elkaar een gesprek om uit te zoeken welke ondersteuning het beste bij uw vereniging/ organisatie past. Wellicht kan het opgelost worden met een subsidie of verenigingsondersteuning? Wij denken in ieder geval graag met u mee.

Sportstimulering voor inwoners

Het is ons grote doel om ervoor te zorgen dat alle inwoners uit Lansingerland in beweging komen op het gebied van sport en/of cultuur. Het rijke landschap biedt ontzettend veel mogelijkheden en dat is een van de redenen er voor iedereen wel wat te beleven valt.
Ons team zet projecten en interventies op waar we lokale samenwerkingspartners bij betrekken. Wij geloven erin dat iedereen van elkaars krachten en expertise gebruik kan maken om zodoende een grotere impact te realiseren.

Met welke vraag, thema of uitdaging ben je bezig?

Neem contact met ons op. Ben je een sport- of cultuuraanbieder; dan werken we graag met je samen.

Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?
Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies (zoals Hiphop Grannys), die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?