Workshop poëzie

Algemene omschrijving

Altijd al willen weten hoe je jouw gedichten naar een hoger plan kan tillen? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat poëzie spannend en interessanter kan maken. Vergeet niet dat de grootste dichters vaak niet de braafste jongetjes van de klas waren. Originaliteit is het belangrijkst!

Deze workshop wordt gegeven door niemand minder dan gemeentedichter Mark Boninsegna! Hij is geboren in Berkel en Rodenrijs en met zijn uiteenlopende activiteiten spreekt hij verschillende doelgroepen aan. Volgens Mark is zijn poëzie zoals zijn leven, zonder poespas en recht van de straat.

Zomerritme
Deze workshop is onderdeel van Zomerritme, een cultureel zomerprogramma georganiseerd door Jay’s Place en Bibliotheek Oostland. Wil je kennismaken met percussie, poëzie of dans? Of schrijf jij zelf gedichten maar wil je jouw teksten of performance verbeteren? Op vrijdag 28 augustus kun je in de middag en avond verschillende workshops volgen voor alle leeftijden en instapniveaus. Doe mee aan een van de interessante workshops op het gebied van muziek, dans en woordkunst die ervoor zorgen dat jij nog nét even wat langer in dat zomerritme blijft. 

Belangrijke informatie

Datum/Tijd 28 aug, 18.30 – 20.00 uur
Organisatie Bibliotheek Oostland
Locatie Vidaa, Hoeksekade 162 in Bergschenhoek
Doelgroep volwassenen
Doelstelling Til je gedichten naar een hoger plan!
Benodigdheden Schort
Aanmelden https://www.bibliotheekoostland.nl/agenda/volwassenen-workshop-poezie-bergschenhoek.html
Kosten 5 euro
Contact www.bibliotheekoostland.nl

 

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsgegevens

Lansingerland Beweegt
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 55 640 990
Rek: NL12 RABO 0102913133
BTW: NL 851798238B01

Social Media