Workshop spoken word

Algemene omschrijving

Tijdens deze workshop leren deelnemers basisvaardigheden in het schrijven van een spoken word, zoals rijmen, metaforen, opbouw, etc. Aan het eind van de workshop presenteren deelnemers wat ze geschreven en geoefend hebben onder begeleiding van een muzikant.

Deze workshop wordt gegeven door all-round schrijver en performer Mizt aan de Maas. Hij schrijft verhalen, raps/songs, spoken word/gedichten en meer. Naast het schrijven is Mizt ook leraar en organisator van het woordkunst platform Alfabet Soep, waarbij verscheidene woordkunstdisciplines ondersteuning en een podium krijgen.

Zomerritme
De workshop spoken word is onderdeel van Zomerritme, een cultureel zomerprogramma georganiseerd door Jay’s Place en Bibliotheek Oostland. Wil je kennismaken met percussie, poëzie of dans? Of schrijf jij zelf gedichten maar wil je jouw teksten of performance verbeteren? Op vrijdag 28 augustus kun je in de middag en avond verschillende workshops volgen voor alle leeftijden en instapniveaus. Doe mee aan een van de interessante workshops op het gebied van muziek, dans en woordkunst die ervoor zorgen dat jij nog nét even wat langer in dat zomerritme blijft. 

Belangrijke informatie

Datum/Tijd 28 aug, 20.00 – 21.30 uur
Organisatie Jay’s Place
Locatie Vidaa, Hoeksekade 162 in Bergschenhoek
Doelgroep volwassenen
Doelstelling Oefen met het schrijven en voordragen van een eigen spoken word tekst
Aanmelden info@jaysplace.nl
Kosten 5 euro
Contact www.jaysplace.nl

 

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsgegevens

Lansingerland Beweegt
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 55 640 990
Rek: NL12 RABO 0102913133
BTW: NL 851798238B01

Social Media