Expeditie Lansingerland, hét sport- en cultuurprogramma voor jongeren uit Lansingerland

Welkom op de website van Expeditie Lansingerland. Na het succes van vorige edities van Expeditie Lansingerland is hierbij weer een mooi programma voor aankomende zomervakantie. Dit programma met weer meer dan 100 activiteiten is gemaakt in samenwerking met lokale sport- en cultuur aanbieders uit Lansingerland.

De activiteiten zijn voor iedereen t/m 18 jaar woonachtig in Gemeente Lansingerland. Hieronder vind je het complete aanbod. Let bij het inschrijven goed op de leeftijdscategorie. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,- per activiteit, de algemene voorwaarden kan je HIER bekijken. Heel veel plezier bij alle activiteiten!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via expeditie@lansingerlandbeweegt.nl 

Filter:

Let op!

Meerderere kinderen? Dan eerst afrekenen en dan pas verder voor het volgende kind!
(Je kan wel meerdere activiteiten per kind tegelijkertijd bestellen)

Scroll helemaal naar beneden voor het overige aanbod van activiteiten in Lansingerland!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Nog meer activiteiten in lansingerland!

Hieronder vind je nog meer leuke activiteiten bij jou in de buurt. 

De Rotte Zomerexpeditie

Ga deze zomer mee op expeditie en ontdek elke vakantieweek een ander deel van ons prachtige gebied. Aanmelden kan via: ookditisderotte.nl/zomerexpeditie

WIST JE DAT

Wist je dat er bij Expeditie Lansingerland ook clinics zijn voor kinderen met een beperking? Bij de korfbalclinic van Weidevogels van 15 augustus is nog plek.