Voor inwoners van Lansingerland

Ontdek Lansingerland met ons!

Bij Lansingerland Beweegt draait alles om jou. Wij zijn er om jou te inspireren en te ondersteunen, zodat jij volop kunt genieten van een gezond, sportief en cultureel leven in onze gemeente. Ontdek hoe onze diensten jou kunnen helpen om actief deel te nemen aan alles wat Lansingerland te bieden heeft. Laten we samen de handen uit de mouwen steken en Lansingerland nog levendiger maken!

 

Regelingen voor inwoners

Ontdek hoe onze Sportcoaches Jeugd en Kwetsbare Doelgroepen jou ondersteunen voor een actiever en gezonder leven. Onze Sportcoach Jeugd maakt het sportaanbod in Lansingerland inzichtelijk, terwijl onze Sportcoach Kwetsbare Doelgroepen zorgt dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, zich welkom voelt om deel te nemen aan sport. Bekijk nu de mogelijkheden.

 

Activiteiten voor inwoners

Ontdek de diverse activiteiten georganiseerd door lokale organisaties in Lansingerland en doe mee! Van sportevenementen tot culturele workshops en maatschappelijke projecten, er is voor elk wat wils. Bekijk het aanbod, meld je aan en beleef samen met anderen het beste van Lansingerland! Klik op “Lees meer” om te ontdekken wat er allemaal te doen is.