Lansingerland Beweegt

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Team Lansingerland Beweegt

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Wij kennen de doelgroepen en de regio als geen ander. We zijn altijd in de buurt om sport- en cultuuraanbieders en maatschappelijke organisaties aan elkaar te verbinden. Wij hebben oog voor álle inwoners, ook doelgroepen die nu nog niet worden bereikt, zoals ouderen of mensen met een beperking. Wij willen een inclusieve samenleving, waarin iedereen de kracht van sport en cultuur ervaart. Wij zijn ons ervan bewust dat we het verschil kunnen maken in het leven van mensen op het gebied van gezondheid, sociaal welzijn, het leren van normen en waarden en de ontwikkeling van eigenwaarde. Wij staan voor het tot stand brengen van een positieve beweging. Wij brengen energie!

Bij het realiseren van de verbindingen zijn de mogelijkheden eindeloos! Iedere medewerker binnen Lansingerland Beweegt is een geboren netwerker en verbinder, die met veel passie invulling geeft aan de mogelijkheden en maatschappelijke krachten van sport en cultuur. Door expertise, kennis en netwerken bij elkaar te brengen, kunnen we meer bereiken: samen ontwikkelen we een oplossing en een eindresultaat waar iedereen trots op is.

Om zo de mooiste resultaten tot stand te laten komen. Met een mooi woord noem je dit een ‘holistische’ aanpak waarbij niets of niemand wordt vergeten.

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Dit is wat we doen

Sport, cultuur en een gezonde leefstijl, deze thema’s spelen een rol op weg naar een samenleving waar iedereen gezond is. Dankzij onze teams in de regio bruist het van de energie, creativiteit, talent en is alles sterk in beweging in deze regio. Wij zijn verbinders, aanjagers én coördinatoren die ervoor zorgen dat uiteenlopende partijen bij elkaar worden gebracht en prachtige initiatieven tot uitvoer brengen.

Alle sportactiviteiten die je maar kunt bedenken, voor werkelijk élke doelgroep, kunnen wij in samen met andere partijen bedenken, organiseren én uitvoeren. Van sportevenementen en teambuilding-events tot gymlessen op scholen. Van peuter- en kleutergym tot detachering van sportcoaches of gymleraren. Van workshops en evenementen voor het onderwijs tot op maat gesneden programma’s voor bedrijfsleven en particulieren. Wij brengen energie!

Waarom samenwerken met Lansingerland Beweegt?

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Lansingerland Beweegt merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen een groep. Hierbij vier redenen waarom je voor Lansingerland Beweegt als onderdeel van Sportief Besteed Groep zou kiezen.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Aanpak van A tot Z – Lansingerland Beweegt is onderdeel van Sportief Besteed Groep

Wij gebruiken de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunende projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Alles en iedereen die samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!

Met welke vraag, thema of uitdaging ben je bezig?

Neem contact met ons op. Ben je een sport- of cultuuraanbieder; dan werken we graag met je samen.

Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?
Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies (zoals Hiphop Grannys), die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?