015 241 11 51 [email protected]

Schrijf je nu in!

Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd

 

Lansingerland Beweegt, gemeente Lansingerland en lokale sport- en cultuuraanbieders en jeugdorganisaties werken aan een leuk, leerzaam en uitdagend zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar: Expeditie Lansingerland. Een expeditie langs de schatten die Lansingerland te bieden heeft op onder andere het gebied van sport en cultuur. Zes weken lang bieden wij een divers zomerprogramma aan in de vorm van workshops en activiteiten voor de jeugd van Lansingerland. 

Doe jij ook mee?
Deze zomer staat in het teken van nieuwe dingen ontdekken en jezelf uitdagen. Het zomerprogramma, dat 20 juli start, is speciaal voor de jeugd uit Lansingerland. Het programma van week 1 en 2 is bekend en te vinden onderaan deze pagina. Er zijn diverse workshops en activiteiten voor verschillende leeftijden. Van peuterdans voor kinderen van 0 tot 4 jaar tot golfworkshops, waterpret, schilderen, wielrennen, theaterkunst en een experience in een mobiele escaperoom. Deelname voor kinderen is gratis of tegen een kleine deelnemersbijdrage. Het programma van week 3, 4, 5 en 6 maken wij later bekend.

Inschrijven?
Inschrijven kan door middel van het (volledig) invullen van het inschrijfformulier. Dit formulier vind je direct onder de weekprogramma’s met daarin de tijden en locaties. Na het inschrijven ontvang je altijd binnen 24 uur een inschrijfbevestiging.
24 uur voor aanvang van de activiteit ontvang je de laatste informatie. Mochten er n.a.v. het onderstaande formulier nog vragen en/of opmerkingen zijn, kan er contact worden opgenomen via [email protected].  

Zien wij jullie bij één of meerdere activiteiten?

 

*De locaties van de #FFSERIEUS Escape Room en de danslessen worden later bekend gemaakt. 

INSCHRIJFFORMULIER

Selecteer de activiteit(en)

Hierbij verklaart ondergetekende akkoord te gaan met of bezwaar te maken tegen het maken van foto en/of videomateriaal ten behoeve van en uitsluitend te gebruiken voor de social media kanalen van Lansingerland Beweegt en de aftermovie van Expeditie Lansingerland 2020.