Expeditie Lansingerland, hét sport- en cultuurprogramma voor jongeren uit Lansingerland

Na de succesvolle edities uit 2020 en 2021 zijn we blij te vermelden dat we vanaf de zomervakantie 2022 tot de kerstvakantie van 2024 terug zijn met Expeditie Lansingerland. In samenwerking met lokale sport- en cultuuraanbieders wordt een divers aanbod voor jongeren uit gemeente Lansingerland opgezet. Met dit diverse programma zorgen we voor laagdrempelig aanbod van lokale aanbieders, speciaal voor 4-18 jarigen. 

Beleef!
Naast het succes van de Expeditie bieden aanbieders in Lansingerland jongeren tot en met 18 jaar graag de kans om verschillende sport- en cultuuractiviteiten (nogmaals) uit te proberen. Dit gebeurt onder de titel: Beleef! Sport & Cultuur. Er zijn ruim 30 verschillende aanbieders die speciaal voor de jeugd hun deuren openen voor gratis proeflessen.

Planning zomervakantie 2022
Sport- en cultuuraanbieders kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de programmering voor de zomervakantie 2022 via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 juni 17:00 uur. Op maandag 4 juli 17:00 lanceren we officieel het programma en kan men zich via deze website aanmelden. 

Check nog eens de aftermovie uit 2020, volg de social media kanalen van Lansingerland Beweegt en bekijk vanaf 4 juli het gehele programma!